De sssensorische ssslang

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor leden

Voor 70 euro per jaar krijg je toegang tot alle artikelen, lessen en liedjes. Daarnaast ontvang je als lid gratis de Pyramide. 

Word nu lid

Lees ook

Les
Slakken. Bron Pixabay

In deze les bewegen we als slakken, gaan we met de kinderen schatten zoeken in ‘de natuur’, maken we onze eigen herfstinstrumenten en sluiten we af met een dans met linten.

Les
Activiteit met plantenspuit

Een les met verschillende activiteiten over water in de zomer. De beschrijving is op peuters gericht, maar als je rustiger opbouwt en het spreidt over meer lessen, zijn de meeste onderdelen geschikt voor dreumesen.

Les
Schuitje varen in de 'billenboot'. Foto gemaakt tijdens de Kiekeboe Zomerles van Marjanne Kampen

Het wordt weer zomer, de zon schijnt volop: gaan jullie mee naar het strand? Soms spoelt er wel eens iets aan of blijft er wat liggen. Samen zoeken we op het strand naar iets leuks om mee te spelen. In deze les maken we gebruik van vormpjes en teiltjes, eenvoudig materiaal dat iedereen wel heeft liggen. Kinderen genieten bovendien enorm van de kiekeboespelletjes die we in deze les doen: steeds weer de spanning rond iets niet zien (terwijl het er wel is) en het weer terugvinden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwbsrief en ontvang ongeveer zes keer per jaar nieuws over onze artikelen, lessen, en professionaliseringsdagen.