Een huis voor Harry - VVE-les met Prentenboek van het Jaar 2019

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor leden

Voor 70 euro per jaar krijg je toegang tot alle artikelen, lessen en liedjes. Daarnaast ontvang je als lid gratis de Pyramide. 

Word nu lid

Lees ook

Les
coverfragment van 'Coco kan het!', Prentenboek van het Jaar 2021 van Loes Riphagen

Loes Riphagen maakte het prachtige boek 'Coco kan het!' Illustraties en verhaal verdienen beide een dikke tien. Het is een heerlijk boek om tijdens de Nationale Voorleesdagen alvast vooruit te kijken naar de lente met jonge vogels die klaar zijn om de wijde wereld in te vliegen.  

Les
cover (fragment) van 'Ella, het swingende eendje'. Illustratie Miriam Berenschot, tekst Suzan Overmeer

Ella, het swingende eendje is een muzikaal prentenboek over vriendschap en jezelf durven zijn. Suzan Overmeer presenteert hier enkele muzikale lesactiviteiten rondom het thema ‘anders zijn’, ‘zelf verzinnen’ en ‘op zoek gaan’. Te combineren tot één les, te verdelen over meerdere lessen of om zelf op te variëren.

Les
cover van Moppereend (fragment), illustratie van Petr Horácek

Diverse lesactiviteiten bij het prentenboek ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar en Petr Horácek, verkozen tot het Prentenboek van het Jaar 2020. Met deze muzikale ideeën kun je de ontwikkeling van het hele kind stimuleren.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwbsrief en ontvang ongeveer zes keer per jaar nieuws over onze artikelen, lessen, en professionaliseringsdagen.