Gehrels workshops online

Samenwerkingspartner voor online bijeenkomsten

Nu de coronacrisis voortduurt, heeft het bestuur besloten enkele online workshops te organiseren. Daar heeft Gehrels Muziekeducatie geen ervaring mee, daarom is de samenwerking gezocht met een partner die daarin is gepokt en gemazeld. En dat is Musica!

Onder de titel Grenservaringen: muziek en onderwijs in Nederland en Vlaanderen organiseren Gehrels Muziekeducatie en Musica gezamenlijk twee workshops. Aanmelden gaat via Musica, zie knop onderaan dit bericht.

Musica 

Het doel van het Vlaamse 'impulscentrum voor muziek' Musica is mensen inspireren tot een bewuste en avontuurlijke omgang met klank en muziek. Het streven is een kwaliteitsvolle muziekparticipatie voor iedereen, ongeacht leeftijd, culturele of sociale achtergrond. Een van de activiteiten die Musica heeft ontwikkeld is hEAR DROPS.

Musica | Gehrels Muziekeducatie 2 workshops

  1. Woensdag 21 april, 15.30-17.00 uur: hEAR DROPS
  2. Woensdag 16 juni, 15.30-17.00 uur: Technologie als middel voor muzikale ontwikkeling

Kosten: 7,50 euro per bijeenkomst

hEAR DROPS

| 21 april 15.30 uur

In deze workshop draait het om speelse ideeën rond klank en muziek. Met geanimeerde beeldverhalen die uitnodigen tot interactie. Meer informatie over hEAR DROPS.

Technologie als middel voor muzikale ontwikkeling

| 16 juni 15.30 uur

In deze workshop draait het om de vraag hoe we technologie kunnen inzetten om te zingen, spelen, luisteren, bewegen, noteren en te componeren en improviseren. Experts vertellen erover en je krijgt zelf ook de gelegenheid jouw ervaringen te delen, we leren graag van elkaar. Meer informatie over de workshop 'technologie als middel voor muzikale ontwikkeling'.

Aanmelden voor workshops

Hieronder de knop naar het aanmeldformulier voor één of beide workshops op de site van Musica.

Ga naar het aanmeldformulier

Reacties

Reactie toevoegen