Making music as we grow up: Current practices in Early Childhood Music Education

Conferentie European Network for Music Educators and Researchers of Young Children

Op 4-7 juli 2023 vindt in Barcelona de inmiddels elfde 2-jaarlijkse conferentie van de European Network for Music Educators and Researchers of Young Children (EuNet MERYC), plaats. Centraal thema is dit keer:

Making music as we grow up:

Current practices in Early Childhood Music Education

Het doel van deze conferentie is het faciliteren van interdisciplinaire discussie en het verspreiden van nieuw, niet-gepubliceerd onderzoek op het gebied van muziek en het jonge kind (0-8 jaar), op school- en in buitenschoolse contexten.

In 2013 vond de MERYC-conferentie in De Haag plaats. Voorzitter van Gehrels Muziekeducatie, Michel Hogenes, was tevens voorzitter van EuNet MERYC van 2011 tot 2019. Michel is als immediate past chair betrokken bij de organisatie van de conferentie in Barcelona. De conferentie van 2021 die in Wenen zou plaatsvinden, heeft vanwege de coronacrisis online moeten plaatsvinden, gefaciliteerd door de Universität für Musik und darstellende Kunst Wien.

Wil u meer weten over de komende MERYC-conferentie, neem dan contact op met Michel Hogenes en kijk op: www.meryc.eu. EuNet MERYC hoopt veel Muziek (op Schoot)-docenten in Barcelona te ontmoeten.

ga naar de registratiepagina van EuNet MERYC Conferentie 2023

EuNet MERYC Conferentie
Barcelona, Spanje
4-7 juli 2023

Reacties

Reactie toevoegen